LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA

LA CUINA DE LA COSTA BRAVA I EL PIRINEU DE GIRONA

FÀBREGA COLOM, JAUME

26,50 €
IVA inclós
Disponibilitat immediata
Editorial:
VIENA EDICIONS
Matèria
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-17998-36-3
Pàgines:
336
26,50 €
IVA inclós
Disponibilitat immediata

La Costa Brava i el Pirineu de Girona han donat nombrosos genis en gairebé tots els àmbits de la cultura universal. I la gastronomia no n’ha estat cap excepció gràcies a noms com els germans Roca, Fina Puigdevall, Josep Mercader o, per adopció, Ferran Adrià. Però aquesta cuina gironina pertany també a les mestresses de casa i als restauradors anònims, i als pagesos i als pescadors..., que de mica en mica han anat elaborant tot un seguit de plats variats i amb segell propi, com ara les diverses variants del mar i muntanya.
A través d’aquest exhaustiu receptari –més de dos-cents plats «preparats» per Jaume Fàbrega–, coneixerem tota mena de propostes a mig camí entre la tradició i la modernitat d’una cuina tan original com inclassificable, però farcida, macerada o amanida amb olors i gustos que viuen al fons de la nostra memòria i que ens resulten del tot genuïns.

Articles relacionats

  • CUINA DE LA CARXOFA, LA
    GARCIA PARAJUÀ, PAU
    La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l'any, en què se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l'alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient. ...
    Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • CUINA A CADAQUÉS, LA
    La vila de Cadaqués mereixia un llibre que reivindiqués i actualitzés la seva tradició gastronòmica, de la tradició a l'avantguarda. Els beneficis d'aquesta obra van al fons de Càritas per a ser invertits en projectes de suport als més desafavorits. Equilibri d'excel·lència culinària, fotografia de gran qualitat, el disseny acurat de Josep Bagà i, finalment, solidaritat. ...
    Disponibilitat immediata

    15,00 €

  • CUINA CASOLANA VEGANA
    FERNÁNDEZ ALTABA?S, ZARAIDA
    El llibre que tens a les mans és un recull de 100 receptes veganes de la cuina catalana, és a dir, sense cap ingredient d'origen animal. Són receptes senzilles, dolces i salades, que es divideixen segons les estacions de l'any i que s'elaboren amb productes que es troben al supermercat a l'abast de tothom. Tant si ets vegà o te'n vols fer, com si tens un convidat i el vols sorp...
    Disponibilitat immediata

    14,90 €

  • QUÈ BEURE QUAN NO BEUS
    FALGUERAS I FEBRER, MERITXELL
    ? D'una de les sommelier internacionals més expertes, arriba aquest llibre apte per a tots els paladars, sobretot per a aquells que han decidit no beure alcohol de forma temporal o per sempre.? Amb receptes de desenes de begudes delicioses i amb 0% d'alcohol.? Les receptes s'adapten a totes les situacions quotidianes: celebracions, moments especials, petites dolències del cos i...
    Disponibilitat immediata

    19,00 €

  • CUINA A CASA AMB ELS GERMANS TORRES
    TORRES, JAVIER / TORRES, SERGIO
    Els germans Torres ens conviden a casa seva per conèixer tots els secrets de la seva cuina. De la màd?aquests dos reconeguts xefs, descobriràs noves possibilitats dels productes més habituals, amb els quals podràspreparar receptes delicioses a l?abast de tots els cuinetes. Espaguetis de carbassa a la carbonara, paella d?arròs demuntanya amb botifarra negra, cuixa de xai farcida...
    Disponibilitat immediata

    9,95 €

  • COM A MI M'AGRADA
    SÍLVIA ABRIL
    La meva vida va fer un gir de cent vuitanta graus després de conèixer el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, gràcies als canvis que vaig introduir en la meva alimentació. Ingredients nous, coccions diferents, menús inèdits, més vambes que talons... Tot un repte, però amb humor, alegria i molt d’amor he aconseguit cuidar-me molt millor a mi i a la meva família. Em fa molta il·lu...
    Disponibilitat immediata

    22,50 €

Altres llibres de l'autor

  • LA CUINA MODERNISTA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    En aquest llibre, l'historiador Jaume Fàbrega ens explica què menjaven i què bevien en aquella època tant els menestrals i els obrers com els burgesos o els indians més adinerats, què es podia comprar a les botigues de quieviures, i quins menús oferien les fondes i els restaurants més luxosos del moment. I a la segona part del volum trobareu una exhaustiva recopilació de les re...
    Disponibilitat immediata

    22,00 €

  • EL GRAN LLIBRE DE LA CUINA DE LES ÀVIES
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Teniu a les mans el gran llibre de referència de la cuina catalana i mediterrània, fruit de molts anys derecerca. No solament és el manual més complet que hi ha al mercat, sinó també l?únic que comprèn tots els ingredients,totes les receptes, tots els territoris i comarques, totes les tècniques i com tractar, tallar, coure i conèixer elsdiversos productes. Totes les receptes es...
    Disponibilitat immediata

    30,00 €

  • CUINA MONÀSTICA
    FÀBREGA COLOM, JAUME
    Tot i que la cuina actual dels convents no és la mateixa que la que d?anys enrere, la història ens demostra que la tradició de la cuina monàstica ha existit des de l?edat mitjana fins a la meitat del segle XIX. Amb els pescadors, els monjos constitueixen l?únic col·lectiu d?homes que ha practicat l?art gastronòmic i, per tant, podem dir que són els transmissors de la nostra cui...
    Disponible en 1 setmana

    18,50 €