ESTIMAR SENSE SUCRES AFEGITS

ESTIMAR SENSE SUCRES AFEGITS

ELCACHO ROVIRA, NEUS

21,80 €
IVA inclós
Disponibilitat immediata
Editorial:
EFADOS
Matèria
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-18243-00-4
Pàgines:
224
21,80 €
IVA inclós
Disponibilitat immediata

L’escriptora, conferenciant, col·laboradora en mitjans, dietista i mentora de salut i benestar Neus Elcacho ens proposa un repte pràctic: 21 dies sense menjar sucre i reflexionant sobre com aquest, en la nostra alimentació, parla de la mena d’amor que tenim en la nostra vida: cap a tu, cap als altres, cap a la vida; l’amor que has après, el que atreus i reps...

Perquè no necessitem més capses de bombons ni premiar-nos amb un croissant. Necessitem NO dependre del sucre, aprendre a estimar-nos i a cuidar-nos com ens mereixem, i que ens estimin sense artificis ni afegits.

Tot un repte de superació i autoestima a través de menús, receptes sense sucre, preguntes per reflexionar i apuntar, exemples, dades curioses i estudis per ajudar a prendre consciència i millorar la teva qualitat de vida.

Acceptes el repte?

Articles relacionats

  • CUINA DEL VI, LA
    SANS, PERE
    Vet aquí un llibre de cuina amb totes les lletres. La cuina del vi planteja un recorregut per la cultura vinícola dels països de la Mediterrània regat amb les millors receptes de cada contrada relacionades amb aquest beuratge de déus, fades i bona gent de qualsevol terròs. ...
    Disponibilitat immediata

    19,50 €

  • CUINA DE LA CARXOFA, LA
    GARCIA PARAJUÀ, PAU
    La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l'any, en què se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l'alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient. ...
    Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • CUINA A CADAQUÉS, LA
    La vila de Cadaqués mereixia un llibre que reivindiqués i actualitzés la seva tradició gastronòmica, de la tradició a l'avantguarda. Els beneficis d'aquesta obra van al fons de Càritas per a ser invertits en projectes de suport als més desafavorits. Equilibri d'excel·lència culinària, fotografia de gran qualitat, el disseny acurat de Josep Bagà i, finalment, solidaritat. ...
    Disponibilitat immediata

    15,00 €

  • CUINA CASOLANA VEGANA
    FERNÁNDEZ ALTABA?S, ZARAIDA
    El llibre que tens a les mans és un recull de 100 receptes veganes de la cuina catalana, és a dir, sense cap ingredient d'origen animal. Són receptes senzilles, dolces i salades, que es divideixen segons les estacions de l'any i que s'elaboren amb productes que es troben al supermercat a l'abast de tothom. Tant si ets vegà o te'n vols fer, com si tens un convidat i el vols sorp...
    Disponibilitat immediata

    14,90 €

  • LES TAPES DE TOTA UNA VIDA
    DELFINA PALACÍN
    Les tapes de tota la vida presentades de forma propera, senzilla i familiar, i amb meravelloses il·lustracions. La Fina del bar La Creu de Tremp deixa els fogons per agafar paper i llapis i explicar-nos cadascuna de les tapes que han servit al llarg de tota una vida. «Repassar l?oferta de tapes de la Fina i el Pepe fa venir mol-ta gana, i saber que les van anar creant a base d?...
    Disponibilitat immediata

    14,85 €

  • CUINA A CASA AMB ELS GERMANS TORRES
    TORRES, JAVIER / TORRES, SERGIO
    Els germans Torres ens conviden a casa seva per conèixer tots els secrets de la seva cuina. De la màd?aquests dos reconeguts xefs, descobriràs noves possibilitats dels productes més habituals, amb els quals podràspreparar receptes delicioses a l?abast de tots els cuinetes. Espaguetis de carbassa a la carbonara, paella d?arròs demuntanya amb botifarra negra, cuixa de xai farcida...
    Disponibilitat immediata

    9,95 €

Altres llibres de l'autor