ESTIMAR SENSE SUCRES AFEGITS

ESTIMAR SENSE SUCRES AFEGITS

ELCACHO ROVIRA, NEUS

21,80 €
IVA inclós
Disponibilitat immediata
Editorial:
EFADOS
Matèria
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-18243-00-4
Pàgines:
224
21,80 €
IVA inclós
Disponibilitat immediata

L’escriptora, conferenciant, col·laboradora en mitjans, dietista i mentora de salut i benestar Neus Elcacho ens proposa un repte pràctic: 21 dies sense menjar sucre i reflexionant sobre com aquest, en la nostra alimentació, parla de la mena d’amor que tenim en la nostra vida: cap a tu, cap als altres, cap a la vida; l’amor que has après, el que atreus i reps...

Perquè no necessitem més capses de bombons ni premiar-nos amb un croissant. Necessitem NO dependre del sucre, aprendre a estimar-nos i a cuidar-nos com ens mereixem, i que ens estimin sense artificis ni afegits.

Tot un repte de superació i autoestima a través de menús, receptes sense sucre, preguntes per reflexionar i apuntar, exemples, dades curioses i estudis per ajudar a prendre consciència i millorar la teva qualitat de vida.

Acceptes el repte?

Articles relacionats

  • CUINA DE LA CARXOFA, LA
    GARCIA PARAJUÀ, PAU
    La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l'any, en què se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l'alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient. ...
    Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • CUINA A CADAQUÉS, LA
    La vila de Cadaqués mereixia un llibre que reivindiqués i actualitzés la seva tradició gastronòmica, de la tradició a l'avantguarda. Els beneficis d'aquesta obra van al fons de Càritas per a ser invertits en projectes de suport als més desafavorits. Equilibri d'excel·lència culinària, fotografia de gran qualitat, el disseny acurat de Josep Bagà i, finalment, solidaritat. ...
    Disponibilitat immediata

    15,00 €

  • CUINA CASOLANA VEGANA
    FERNÁNDEZ ALTABA?S, ZARAIDA
    El llibre que tens a les mans és un recull de 100 receptes veganes de la cuina catalana, és a dir, sense cap ingredient d'origen animal. Són receptes senzilles, dolces i salades, que es divideixen segons les estacions de l'any i que s'elaboren amb productes que es troben al supermercat a l'abast de tothom. Tant si ets vegà o te'n vols fer, com si tens un convidat i el vols sorp...
    Disponibilitat immediata

    14,90 €

  • QUÈ BEURE QUAN NO BEUS
    FALGUERAS I FEBRER, MERITXELL
    ? D'una de les sommelier internacionals més expertes, arriba aquest llibre apte per a tots els paladars, sobretot per a aquells que han decidit no beure alcohol de forma temporal o per sempre.? Amb receptes de desenes de begudes delicioses i amb 0% d'alcohol.? Les receptes s'adapten a totes les situacions quotidianes: celebracions, moments especials, petites dolències del cos i...
    Disponibilitat immediata

    19,00 €

  • CUINA A CASA AMB ELS GERMANS TORRES
    TORRES, JAVIER / TORRES, SERGIO
    Els germans Torres ens conviden a casa seva per conèixer tots els secrets de la seva cuina. De la màd?aquests dos reconeguts xefs, descobriràs noves possibilitats dels productes més habituals, amb els quals podràspreparar receptes delicioses a l?abast de tots els cuinetes. Espaguetis de carbassa a la carbonara, paella d?arròs demuntanya amb botifarra negra, cuixa de xai farcida...
    Disponibilitat immediata

    9,95 €

  • COM A MI M'AGRADA
    SÍLVIA ABRIL
    La meva vida va fer un gir de cent vuitanta graus després de conèixer el psiconeuroimmunòleg Xevi Verdaguer, gràcies als canvis que vaig introduir en la meva alimentació. Ingredients nous, coccions diferents, menús inèdits, més vambes que talons... Tot un repte, però amb humor, alegria i molt d’amor he aconseguit cuidar-me molt millor a mi i a la meva família. Em fa molta il·lu...
    Disponibilitat immediata

    22,50 €

Altres llibres de l'autor