EL LLIBRE DE LES SOPES K2

EL LLIBRE DE LES SOPES K2

JOSEP LLADONOSA

19,53 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
EDITORIAL EMPÚRIES
Matèria
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-95907-22-6
Pàgines:
208
Col·lecció:
DESCOBRIR CUINA
19,53 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Articles relacionats

  • CONCILIAR CUINA I VIDA 2ª EDICIÓ
    PARELLADA, ADA
    Ara sí, un àpat en 5 minuts. La cuina ràpida noexisteix, però sí la cuina àgil, és a dir, organitzada.Et proposem un mètode per tenir una alimentacióvariada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia.Trobaràs una solució per menjar bé a casa, quanel temps, la força i la motivació per la cuina sónescassos.Aquest mètode et permetrà mantenir el teu ritme devida i respectar les t...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC
    Marc Ribes i tot l'equip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    24,95 €

  • LES MILLORS RECEPTES DE CARLES GAIG
    CARLES GAIG
    Per primera vegada en Carles Gaig ens deixa entrar a la seva cuina. Receptari de cuina catalana.El primer llibre de receptes d’un dels grans referents culinaris de casa nostra, Carles Gaig. Per primera vegada en Carles Gaig, una de les grans figures de la nostra cuina, obre les portes de casa seva i ens descobreix els secrets dels seus magnífics plats. Amb un repàs dels seus or...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • CUINAR EL MEDITERRANI
    ROCA, JOAN / BRUGUÉS, SALVADOR
    El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.D’Algesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,90 €

  • 100 RECEPTES SENSE RECEPTES
    DUDEMAINE, SOPHIE
    UN LLIBRE DE RECEPTES MOLT VISUAL I A TOT COLOR PER CUINAR DE LA FORMA MÉS INTUÏTIVA, ESPONTÀNIA, RÀPIDA I PRÀCTICA POSSIBLE.   No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes les explicacions, les quantitats i tota la informació necessària que cal tenir en compte abans de servir. Amanides, plats cuinats a foc lent, ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,20 €

  • RESERVA'T PER A LES POSTRES
    CRUSELLAS CAPDEVILA, LLUC
    Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços per. que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes dÆadditius i conservants resultat dÆun procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que l'elaboració sigui l'adequada. A ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,95 €

Altres llibres de l'autor

  • LA FACULTAT DE MEDICINA DE L'ANTIGA DIS.4
    JOSEP LLADONOSA
    Abans de parlar de l’antiga Facultat de Medicina de l’Estudi de Lleida, caldrà situar-la dins el conjunt docent i històric d’aquella famosa Universitat que el rei Jaume II de Catalunya-Aragó erigí en virtut d’un privilegi atorgat a Saragossa el dia primer de setembre del 1300. ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    8,00 €

  • NAIXEMENT DE LLEIDA CONTEMPORÀNIA DIS.4
    JOSEP LLADONOSA
    Lleida contemporània comença amb la invasió napoleònica. Neix amb la penetració de les idees de la Revolució Francesa i amb la capitalitat provincial. Ja abans que l’exèrcit francès ocupés la ciutat del Segre, Josep I, germà de Napoleó Bonaparte, projectava en dividir Espanya en 38 departaments. ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    8,00 €

  • LA PRIMERA GUERRA CARLINA TERRES DE LLEIDA
    JOSEP LLADONOSA
    El traspàs de Ferran VII, esdevingut el 29 de setembre del 1833, obrí d’anhels i esperances el cor dels liberals, car amb l’acabament de l’«ominosa dècada» absolutista, cregueren arribat el moment de realitzar els seus ideals polítics. ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    7,00 €

  • LA CONQUESTA DE LLEIDA
    JOSEP LLADONOSA
    Tortosa fou conquerida pels musulmans cap allà a l'any 715 i tot són conjectures sobre si fou ocupada per la força o bé per capitulació, i si hi hagué destrucció o contràriament si la ciutat fou respectada. Els sarraïns la van retenir fins l'any 1148 i això indica una submissió de 433 anys. Si altres fets geogràfics no ho justifiquessin sobradament, el que fossin els territoris...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    7,00 €

  • ESCOLES I MESTRES ANTICS DE MINYONS
    JOSEP LLADONOSA
    A Lleida, com a tot arreu, fou molt tardana la preocupació dels municipis a favor de l’ensenyament de minyons. Se'n preocupà l’Església, quant a la formació i instrucció dels nois inclinats al ministeri diví, o simplement, de cara a construir una Escolania ben instruïda, de pueri quos habeant optimas voces. ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    7,00 €

  • RELACIONS ENTRE MALLORCA I LLEIDA A L'ÈPOCA MEDIEVAL
    JOSEP LLADONOSA
    La més antiga referència medieval a Lleida sobre l’Illa de Mallorca va lligada amb els repobladors del Cap-Pont (any 1150), un raval situat al marge esquerre del riu Segre i davant la ciutat. Era el nucli més poblat de la urbs, amb la qual estava unit per un pont de pedra d’origen romà. Ocupava l’espai dels Camps Elisis. ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    7,00 €