CRUIX  CRUNCHY

CRUIX CRUNCHY

ELS CRUIXENTS DE LA CUINA / COOKING WITH A CRUNCH

PARES I MOZO, JORDI

29,00 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat
Editorial:
VIENA EDICIONS
Any d'edició:
2023
Matèria
Cuina
ISBN:
978-84-19474-16-2
Pàgines:
176
Enquadernació:
Cartoné
29,00 €
IVA inclós
Sense estoc - Consultar disponibilitat

Aquest llibre és un recull de preparacions cruixents molt saboroses, pensades per poder fer-les a casa i sorprendre els convidats.
El llibre es divideix en sis blocs, segons la tècnica o l’ingredient base: cruixents deshidratats, cruixents fregits, cruixents amb sucres, cruixents de pell d’animals (pollastre, peix, porc), cruixents amb base d’obulato (un ingredient d’origen japonès) i cruixents amb base de pa.
És un receptari molt visual, acompanyat de fotografies molt cuidades, que donen la idea precisa del resultat i de la presentació de les receptes.

Articles relacionats

  • RECEPTES AL RESCAT
    PARELLADA, ADA / MONTENEGRO, MARINA
    El teu llibre de cuina respectuosa amb el planeta.Un llibre de receptes on els infants poden aprendre a cuinar, alhora que prenen consciència de la petjada ecològica que produïm a la cuina. A través de pàgines molt pedagògiques i visuals, es proporcionen recursos com els productes de temporada i de proximitat, amb una introducció a l'ecologisme molt visual i una explicació sens...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    20,00 €

  • RECEPTES I JOCS PER CUINAR EN FAMILIA
    KALLE, MYRTO
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    22,90 €

  • EL LLIBRE DE CUINA DE LA PIPPI CALCESLLARGUES
    LINDGREN, ASTRID
    Segur que coneixes la Pippi Calcesllargues perquè és la nena més forta del món, que és capaç d'aixecar un cavall, té una maleta plena de monedes d'or i ha navegat pels set mars. Però sabies que també és una cuinera de primera? I tant que ho és! I ara tu també pots aprendre a preparar tots els seus plats tan bons! Aquí tens el llibre que t'ensenya a cuinar de tot, des de les man...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    16,00 €

  • MAR I MUNTANYA:RECEPTARI TRADICIONAL
    HERCE CARMONA, ENRIC
    Els plats de mar i muntanya són, sense cap mena de dubte, el que millor defineix la cuina catalana: una tradició culinària que combina harmoniosament productes del mar i de la terra en plats únics i deliciosos. Enric Herce ens en descobreix els orígens històrics, i destaca com la geografia i la cultura catalanes —especialment, a l’Empordà per la seva estreta con...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    19,00 €

  • CRUIX CRUNCHY
    PARES I MOZO, JORDI
    Aquest llibre és un recull de preparacions cruixents molt saboroses, pensades per poder fer-les a casa i sorprendre els convidats. El llibre es divideix en sis blocs, segons la tècnica o l’ingredient base: cruixents deshidratats, cruixents fregits, cruixents amb sucres, cruixents de pell d’animals (pollastre, peix, porc), cruixents amb base d’obulato (un ingredient d’origen ja...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    29,00 €

  • LA FARMÀCIA DEL MAR
    LLARGUÉS TRUYOLS, JOSEFINA
    Un llibre que es capbussa en els secrets de les algues i l’aigua de mar, i en els beneficis terapèutics i nutritius que ens aporten.El mar, generador de vida, atresora dos aliments poc coneguts, però amb incomptables propietats: les algues i l’aigua, que, gràcies a certs compostos bioactius que els són propis i que no trobem als vegetals terrestres, sostenen la biodiversitat oc...
    Sense estoc - Consultar disponibilitat

    24,00 €