COQUES

COQUES

FETES A CASA I AMB EL GUST DE SEMPRE

BARRIGA,XAVIER

19,90 €
IVA inclós
Exhaurit
Editorial:
LUMEN
Any d'edició:
2014
Matèria
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-15989-80-6
Pàgines:
192
Enquadernació:
Otros

Després del pa, les magdalenes, les galetes i la brioixeria, arriben per fi les coques de Xavier Barriga. La coca és probablement un dels plats tradicionals més universals de Catalunya, que no falta mai a casa ni a les pastisseries de sempre, i que es troba dins la tradició culinària del Mediterrani. En aquest llibre trobaràs una gran varietat de coques classificades segons la seva textura: des de coques esponjoses, fullades, molt tendres i molt cruixents fins a coques de cullera i idees salades. També hi trobaràs un apartat amb coques típiques i tradicionals, aquelles que han conquerit des de sempre tots els paladars. I seguint l'estil de Xavier Barriga el llibre presenta també alguns capítols especials: idees per sorprendre els de casa, coques per a intolerants al gluten, la lactosa o els ous, a més a més d'un capítol dedicat a coques integrals i baixes en calories.
I com sempre, trobaràs totes aquelles tècniques i trucs del mestre flequer Xavier Barriga que et permetran preparar una coca casolana sana i de qualitat, ja sigui dolça o salada, per sorprendre als teus cada dia.

Articles relacionats

  • CONCILIAR CUINA I VIDA 2ª EDICIÓ
    PARELLADA, ADA
    Ara sí, un àpat en 5 minuts. La cuina ràpida noexisteix, però sí la cuina àgil, és a dir, organitzada.Et proposem un mètode per tenir una alimentacióvariada, equilibrada i saborosa els dies de cada dia.Trobaràs una solució per menjar bé a casa, quanel temps, la força i la motivació per la cuina sónescassos.Aquest mètode et permetrà mantenir el teu ritme devida i respectar les t...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    26,50 €

  • CUINES
    RIBAS BELTRAN, MARC
    Marc Ribes i tot l'equip del Cuines ens presenten un llibre pràctic i original per treure el màxim profit de les nostres cuines. Un recorregut que comença al mercat o a les botigues, segueix en la forma com organitzem i desem els productes i culmina amb totes les elaboracions que ens proposa aquest manual. El llibre oficial del programa combina divulgació i pràctica, remarcant ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    24,95 €

  • LES MILLORS RECEPTES DE CARLES GAIG
    CARLES GAIG
    Per primera vegada en Carles Gaig ens deixa entrar a la seva cuina. Receptari de cuina catalana.El primer llibre de receptes d’un dels grans referents culinaris de casa nostra, Carles Gaig. Per primera vegada en Carles Gaig, una de les grans figures de la nostra cuina, obre les portes de casa seva i ens descobreix els secrets dels seus magnífics plats. Amb un repàs dels seus or...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    22,90 €

  • CUINAR EL MEDITERRANI
    ROCA, JOAN / BRUGUÉS, SALVADOR
    El nou llibre de Joan Roca. Un homenatge a la cuina mediterrània.D’Algesires a Istanbul hi ha un mar que ha estat bressol de les grans civilitzacions del món antic i que reuneix actualment un patrimoni gastronòmic incomparable. La diversitat de les cuines dels pobles mediterranis és un reflex de la seva riquesa cultural, un tresor viu i immens que segueix en constant evolució i...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,90 €

  • 100 RECEPTES SENSE RECEPTES
    DUDEMAINE, SOPHIE
    UN LLIBRE DE RECEPTES MOLT VISUAL I A TOT COLOR PER CUINAR DE LA FORMA MÉS INTUÏTIVA, ESPONTÀNIA, RÀPIDA I PRÀCTICA POSSIBLE.   No cal recepta quan una fotografia ho diu tot. A cada imatge hi ha detallats tots els ingredients, amb totes les explicacions, les quantitats i tota la informació necessària que cal tenir en compte abans de servir. Amanides, plats cuinats a foc lent, ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,20 €

  • RESERVA'T PER A LES POSTRES
    CRUSELLAS CAPDEVILA, LLUC
    Les postres, els dolços, els pastissos, la xocolata... totes aquelles coses que ens fan tan feliços per. que, a la vegada, no valorem prou si són realment bones o no, si estan ben fetes o són plenes dÆadditius i conservants resultat dÆun procés industrial. És important saber reconèixer una bona materia prima, que hi hagi un procés creatiu i que l'elaboració sigui l'adequada. A ...
    En estoc - Disponibilitat immediata

    23,95 €

Altres llibres de l'autor

  • BARRIGA,XAVIER
    Com trobem a faltar aquell gust inconfusible del pa acabat de fer! Doncs potser ja és hora que recuperem un dels nostres aliments bàsics #un ingredient que no pot faltar en cap dieta equilibrada# i tornem a gaudir d'un gust i unes aromes ben entranyables, que ens fan retrobar el caliu de casa.Xavier Barriga ens proposa que retornem a l'elaboració artesanal del pa a casa, amb un...
    Exhaurit

    19,90 €

  • BRIOIXERIA
    BARRIGA,XAVIER
    Qui es pot resistir a l'aroma inconfusible d'un croissant tot just sortit del forn? En aquest llibre, el mestre flequer Xavier Barriga ens proposa més de 50 receptes de brioixeria, tradicionals i innovadores, explicades i il·lustrades pas a pas i a l'abast de tothom. Des de napolitanes, ulleres, berlines farcides o croissants fins a elaboracions d'altres països o les peces més ...
    Exhaurit

    19,90 €