Acostar-se a lOrdal al moment dexplosió dels préssecs, als cellers per comprar vi novell, als molins doli per tenir líquid de la primera premsada hivernal, al Maresme a la recerca de les saboroses maduixes, a Valls en el moment més fred per assaborir els calçots
Aquest és el punt de partida daquest recull de rutes que va a la cerca i captura dalguns dels productes tradicionals i de més anomenada de Catalunya.
Hem agafat el punt neuràlgic de cada producte i us proposem fer-hi una passejada a peu o amb bicicleta per a no tenir tant sentiment de culpa quan ingeriu les calories del preuat tresor gastronòmic. Hi ha un text llarg amb les explicacions detallades per seguir litinerari acompanyat de fotografies. A més, específicament, teniu complements amb els detalls històrics i gastronòmics relatius a cada producte i també
on sexplica si té un segell distintiu, on es fabrica, com i quin és el moment més propici de lany per anar a buscar-lo. Veureu que també hi ha indicacions don comprar-los.
Més que en cap altra ocasió, sortiu dexcursió, i que vagi de gust.