PERIODISMO CON SENTIDO COMÚN. EL CASO GARCÍA MARTÍNEZ

PERIODISMO CON SENTIDO COMÚN. EL CASO GARCÍA MARTÍNEZ

CASTELO BLANCO, CARMEN

25,00 €
IVA incluido
Disponible sota comanda
Editorial:
EDITORIAL FRAGUA
Año de edición:
2017
Materia
Indústria
ISBN:
978-84-7074-760-1
Páginas:
232
Encuadernación:
Bolsillo
25,00 €
IVA incluido
Disponible sota comanda

Artículos relacionados

  • MESTRES DE L'ENTREVISTA
    D´ARMENGOL, ANTONI
    Mestres de l’entrevista és un llibre d’autoajuda, de creixement personal i també professional. Quan ja hem estudiat totes les branques de la comunicació, un dia ens adonem que ningú no ens ha ensenyat com es fa una entrevista. Aquí, periodistes, comunicadors i aspirants a ser-ho poden aprendre de l’experiència de dotze dels professionals que més han exce...
    Disponibilitat inmediata

    22,00 €

  • ESTIUEJANTS, EXCURSIONISTES I FORASTERS
    NOGUER JUNCÀ, ESTER
    La Vall de Camprodon és, des de fa molts anys, una destinació turística de l’imaginari col·lectiu català. Tant si és com a lloc de pas, de visita d’unes hores o d’estada, al llarg de tot aquest temps, la vall s’ha consolidat com un lloc de turisme de natura, actiu, de cultura i de lleure. El volum es focalitza en la descripció de la història del turisme a la Vall de Camprodon d...
    Disponibilitat inmediata

    14,00 €

  • ELS OFICIS DE LA PELL A LA CATALUNYA PREINDUSTRIAL
    TORRAS, JOSEP / TORRAS I RIBÉ, JOSEP M.
    Els oficis de la pell a la Catalunya preindustrial combina elements històrics, patrimonials i tècnics del ram de la pell. En primer lloc, analitza la configuració geogràfica dels oficis de la pell i, en segon lloc, estudia el funcionament, l’organització del treball i la tipologia arquitectònica de les adoberies. ...
    Disponibilitat inmediata

    24,00 €

  • EL TRANSPIRINENC H3
    GERARD ROGER
    Disponibilitat inmediata

    15,00 €

  • HONESTPIZZA REVOLUTION
    ROBERTO BRISCIANI / JULIA DE LA MORENA
    El libro de recetas con las masas saludables que están revolucionando el mercado culinario y seduciendo a los foodies más exigentes. Roberto Brisciani, alma mater, junto a Julia de la Morena, de HonestPizza, ha elaborado durante más de treinta años las fórmulas de masa para pizza más vendidas de España y Europa. Con la pandemia, al cerrar los restaurantes durante los primeros...
    Disponible sota comanda

    21,90 €

  • DEL FRACASO AL ÉXITO EL NA NUEVA ERA DEL TURISMO RURAL
    VARIOS AUTORES
    El turismo en las zonas rurales ha sido en general poco rentable y escaso generador de desarrollo local en muchos territorios. Sin embargo durante esta pandemia del COVID-19 ha resurgido confundiendo al sector con unas expectativas que responden a una situación coyuntural y no estructural. Pero lo cierto es que este turismo puede ser exitoso si se sabe gestionar de forma innova...
    Disponible sota comanda

    22,00 €