MARGARITA TORRENT / TORRENT QUETGLAS, MARGARITA
Aquest llibre pretén ser una introducció a la cuina de cada dia per aquells que tenen poca experiència
culinària, poc temps, molta gana i pocs diners, però als qui els agrada menjar bé. I per menjar bé s'entén menjar
variat, saludable i no gaire precuinat. Allò que coneixem com menjar casolà, adaptat a l'estil de vida actual que
exigeix una cuina ràpida, flexible i poc complicada. Si voleu menjar bé, bo i barat, cal cuinar. Però això no vol dir
que us passeu el dia davant dels fogons. Quan tingueu una mica de pràctica, en mitja hora podreu preparar una gran
varietat de plats relativament elaborats: arrossos diversos, llegums, pollastre amb salsa, peix al forn amb llimona...
i veureu que no és gens difícil i que fins i tot pot ser divertit. La intenció d'aquest llibre és la d'ajudar a fer el
primer pas, a trencar el gel, a fer perdre la por de cuinar. El seu objectiu s'haurà assolit quan ja no us calgui
consultar-lo.