Búsqueda de Editorial : SD EDICIONS

114 resultados

  • EL NEN PERFECTE
    CORMAND, BERNAT
    El nen perfecte és la història de Daniel, un nen perfecte als ulls de tots: responsable, obedient, ordenat... Però en la vida de Daniel, com en la real, res és el que sembla i tothom amaga secrets que es descobreixen quan cau la nit.Un text senzill i bonic de Bernat Cormand i Àlex González, acompanyat de la subtilesa gràfica del dibuix de Bernat Cormand, fan del nen perfecte un...
    Disponibilitat inmediata

    17,50 €

  • MATÈRIA CONGÈNITA; TOT LAMENT ÉS FANG
    MUNS CABOT, MAITE
    Disponibilitat inmediata

    20,00 €

  • RECEPTES D'HIVERN, WINTER RECIPES
    CONXITA SALÁLARI, RICHARD COWPER
    Disponibilitat inmediata

    22,00 €

  • LA LLENGUA DELS OCELLS
    PARRAMON RUBIO, PERE
    Disponibilitat inmediata

    21,00 €

  • RECEPTES DE PRIMAVERA / SPRING RECIPES
    COWPER, RICHARD
    Disponibilitat inmediata

    22,00 €

  • 12 JOIERES, 1965-1990
    VÉLEZ, PILAR
    Aquest llibre no prete´n mostrar una histo`ria exhaustiva dels inicis de la joieria contempo- ra`nia a Catalunya, sino´ fer pale`s que, en les transformacions profundes experimentades pel mo´n de la joieria a casa nostra durant la segona meitat del segle XX, hi varen prendre part decisiva una se`rie de dones, les primeres que es van obrir pas en un ofici fins aleshores vetat a ...
    Disponible sota comanda

    40,00 €

  • LA CENSURA INVISIBLE DE JOSEP PLA
    VERGÉS, JOSEP
    La censura invisible de Josep Pla, de Josep C. Vergés, ofereix una mirada fins ara inexplorada als obstacles imposats pel règim de Franco a Pla, figura clau de la literatura catalana.A través de les mil cartes que es van escriure durant quatre dècades Josep Pla i el seu editor, Josep Vergés Matas ?pare de l'autor?, entregades en mà per Facundo, el recader de Palafrugell, la nov...
    Disponible sota comanda

    24,50 €

  • LA BOTIFARRA
    PIERRETE CHALENDAR
    Al llarg dels anys, la botifarra ha esdevingut un ingredient bàsic de la cuina catalana ja que sovint forma part de guisats i de sopes, a més de ser l?acompanyament obligat de les mongetes seques en la famosa recepta de les seques amb botifarra.Normalment, la botifarra es compon de carn de porc, ou, sal, pebre negre i, de vegades, llardons: tot això s?emboteix en un budell ampl...
    Disponible sota comanda

    6,95 €

  • EL TRENCANOUS I EL REI DELS RATOLINS
    HOFFMANN, ERNST T. A.
    El trencanous i el rei dels ratolins (en alemany: Nussknacker und Mausekönig) és un conte escrit per Ernst Theodor Amadeus Hoffmann en 1816. La història tracta sobre la nova joguina de la jove Marie Stahlbaum, el Trencanous, rebut la nit de Nadal que cobra vida i, després de derrotar al Rei Ratolí en una dura batalla, la porta a un regne màgic poblat per ninots.Edició commemora...
    Disponible sota comanda

    22,00 €

  • UN DIA AMB EN PETER
    DANÉS GASOL, ONA
    En Peter és un pollet més aviat reflexiu i tranquil que viu en plena naturalesa amb la Michelle, la seva gata. [No es pot dir que sigui un personatge molt actiu o dinàmic, però el seu ritme de vida és sens dubte agradable i relaxant: en Peter dorm, passeja, escriu i llegeix, fa estiraments, escolta música, mira pel·lícules i treballa a l'hort.] La seva vida, aparentment improdu...
    Disponible sota comanda

    10,00 €

  • A CONTRAPÈL - À REBROUSSE POIL
    PAGÈS I ROVIRA, MARIA
    Per què el llop sempre ha de ser el dolent de la història? És més: no és el llop el protagonista dels tres porquets o de la caputxeta vermella? Sense el llop no hi ha historia, però en canvi el pobre canis lupus no surt mai als títols. Aquest llibre vol reivindicar els drets dels llops a constar formalment com a protagonistes dels contes clàssics. I encara aniré més enllà: i si...
    Disponible sota comanda

    17,50 €

  • LA PRIMAVERA DE KIRA
    GARCÍA PUIG, ALBA
    Amb la finalitat de gaudir aprenent, la Kira ens portarà per un univers ple de sorpreses per descobrir. Kira a la tardor forma part de una sèrie sobre les quatre estacions de l?any: hivern, primavera, estiu i tardor.?Em dic Kira i sóc una apassionada de les estacions de l?any. Per això he decidit investigar pel meu compte i conèixer coses curioses de cada estació; què s?hi cult...
    Disponible sota comanda

    13,00 €

  • LA CAÇA MENOR: COM PREPARAR-LA 11 VEGADES
    VILAR CAMPRODÓN, MARGARITA
    Hi trobareu receptes de conill o de llebre, de l'excelsa becada, de perdiu, de guatlla, de tudó? Però això de cuinar la caça no és una tasca gens fàcil. Cal coneixements sobre les peces i sobre quina cocció requereix cadascuna de les seves parts. No és el mateix coure les cuixes de la becada, una au difícil de caçar i de gran prestigi gastronòmic, que el seu pit. Són coneixemen...
    Disponible sota comanda

    6,95 €

  • LA SEMOLA (EL CUSCÚS): COM PREPARAR-LA 12 VEGADES
    CHALENDAR, PIERRETE
    El nom cuscús pertany a la cultura berber i, segons els especialistes, prové del mot k?seksu, l?arrel del qual vol dir «arrodonit». Es refereix a allò que, des de fa molt de temps, tots els països occidentals han adoptat, ja que la majoria de llengües europees designen amb aquest mot la sèmola de blat dur i, per metonímia, el «plat tradicional compost per aquesta sèmola cuita a...
    Disponible sota comanda

    6,95 €

  • LES HERBES AROMÀTIQUES: COM PREPARAR-LES 13 VEGADE
    BALIU I JULIÀ, GLÒRIA
    La conca mediterrània, a causa de l?emplaçament i el clima, ha estat de sempre un lloc privilegiat per al cultiu i la recol·lecció, en estat salvatge, de les herbes aromàtiques, i a casa nostra de sempre, han estat incorporades al saber de tothom i no podem pensar en un estofat de carn o en uns fideus a la cassola sense una fulla de llorer, ni un guisat de xai sense una branque...
    Disponible sota comanda

    6,95 €

  • EL RAP: COM PREPARAR-LO 10 VEGADES
    COMADIRA MORAGRIEGA, NARCÍS
    "Hi ha tantes receptes de rap que m?ha costat decidir-me per les que dono a continuació. He mirat que fossin variades i que m?agradessin, és clar. Segur que n?hi ha moltes d?altres.No dono les habituals, que són conegudes de tothom i que són saboroses, com les simples rodelles de rap, enfarinades i fregides, o bé fetes a la romana, passades, abans de fregir-les, per una crema f...
    Disponible sota comanda

    6,95 €

  • LA FADA DELS SOMNIS
    PUJALTE VIZCAÍNO, CARLES
    En Bunyol és un drac sense potes, en Bartomeu un os que sempre te fred i porta bufanda i en Bitxo una guineu que no te personalitat i no recorda que és una guineu. Les tres bestioles han perdut alguna cosa mentre dormien es troben i comencen a buscar lo que han perdut. En aquest llibre, que es el segón volum de la la història de En Bunyol, en Bitxo i en Bartomeu, els protagonis...
    Disponible sota comanda

    19,50 €

  • L'HIVERN DE LA KIRA
    GARCÍA PUIG, ALBA
    Amb la finalitat de gaudir aprenent, la Kira ens portarà per un univers ple de sorpreses per descobrir. l?Hivern de Kira forma part de una sèrie sobre les quatre estacions de l?any: hivern, primavera, estiu i tardor. ?Em dic Kira i sóc una apassionada de les estacions de l?any. Per això he decidit investigar pel meu compte i conèixer coses curioses de cada estació; què s?hi cul...
    Disponible sota comanda

    13,00 €

  • LA TARDOR DE KIRA
    GARCÍA PUIG, ALBA
    Amb la finalitat de gaudir aprenent, la Kira ens portarà per un univers ple de sorpreses per descobrir. Kira a la tardor forma part de una sèrie sobre les quatre estacions de l?any: hivern, primavera, estiu i tardor.?Em dic Kira i sóc una apassionada de les estacions de l?any. Per això he decidit investigar pel meu compte i conèixer coses curioses de cada estació; què s?hi cult...
    Disponible sota comanda

    13,00 €

  • LA CUINA DE MARGUERITE
    DURAS, MARGUERITE
    A Marguerite Duras li agradava cuinar, cosa que afirmava amb entusiasme. No només cuinava sinó que també gaudia redactant les seves pròpies receptes, inventant fins i tot noms de plats en el seu quadern vermell, ?El quadern del Camió?, com ella ho nomenava. La Cuina de Marguerite és un petit llibre que guarda en el seu interior anotacions i un particular receptari de cuina popu...
    Disponible sota comanda

    12,00 €

  • ANYS 70... BARCELONA
    FORTUNY BOLADERAS, ALBERT
    L?arribada als mercats, a principis dels anys 70, de pel·lícules en blanc i negre d'alta sensibilitat, i cap a finals de la dècada, pel·lícules en color, també d'alta sensibilitat, van modificar la manera de treballar dels fotògrafs. La no necessària presència, amb moltes ocasions, d'il·luminació extra, amb flaix o focus, van permetre treballar amb la llum ambient, donant al fo...
    Disponible sota comanda

    29,00 €

  • L'ABRIC DE PROUST
    FOSCHINI, LORENZA
    Segona edició revisada de la novel·la de Lorenza Foschini. Aquesta no és una història de ficció tot el que he escrit va succeir realment. Els personatges que hi surten van existir en la realitat. En la reconstrucció dels passos d?aquesta història, tot llegint els papers, i coneixent de prop les persones que la van viure, vaig descobrir la importància dels detalls més petits. Ob...
    Disponible sota comanda

    13,90 €

  • BESTIOLARI DE GRANJA
    PUJOL,CESC
    En una granja hi ha animals de tota mena: de simpàtics i sociables, d?interessats, de folls i dels que brutegen! Cal estar alerta, són imprevisibles!Bestiolari, una breu historieta en moviment a la manera de flip book. ...
    Disponible sota comanda

    6,00 €

  • AMB GUST DE SAL
    PUJOL,CESC
    Al vell moll, hi fa una lleu brisa, un gavià encuriosit i un antic escafandre que rodola cap a l?aigua. Aquest fet, ens farà descobrir els misteris de la mar? Coneixerem les aventures d?algun llop de mar? Quins fantàstics animals habiten en les aigües mediterrànies? Descobrirem algunes incògnites d?At làntida? O potser encara hi hauran més interrogants? Amb gust de sal és una n...
    Disponible sota comanda

    6,00 €

  • L'HOME FLORIT
    PUJOL IBARZ, FRANCESC
    Una breu però sorprenent historieta d?un home que camina i bada quan arriba el bon temps. L?home florit és una narració gràfica en moviment en forma de flip book. ...
    Disponible sota comanda

    6,00 €

  • DE PANS PER CATALUNYA
    MONREAL ANGLÈS, ÀNNIA
    De pans per Catalunya, un llibre que ens ofereix una ullada reflexiva i en profunditat pel món del pa, un interessant recorregut reflexiu i crític sobre els millors forns i fleques del nostre entorn. Ànnia Monreal repassa la tradició i ens parla de les fórmules d'elaboració del pa heretades de temps immemorials i transmeses de generació en generació per mitjà dels forners, un o...
    Disponible sota comanda

    32,00 €

  • UNA FANTASÍA DEL DOCTOR OX
    VERNE, JULES
    Une fantasie du Doctor Ox (edición ilustrada por el danés Lorenz Froelich)Este pequeño relato humorístico tiene lugar en una pequeña y acogedora aldea de Flandes, Quinquedone, un lugar apacible, de gente hospitalaria y feliz. Allí, un científico loco, el doctor Ox y su fiel asistente Ygène (la suma de ambos nombres da como resultado la palabra oxígeno) planean revolucionar el p...
    Disponible sota comanda

    12,00 €

  • LA SOBRASSADA
    BONET XAMENA, ANTÒNIA
    La bona sobrassada es fa amb les parts més magres i nobles del porc, prèviament netes de sang i tallades a trossos per a anar a la màquina de capolar, avui elèctrica, on es tritura juntament amb la cansalada o xulla, com en diuen a les Illes.Dins un ribell o recipient gran, la massa es mescla amb sal i pebre bord, fet de prebes de tap de cortí, assecats i triturats. S?hi poden ...
    Disponible sota comanda

    6,95 €

  • LA TARONJA AMARGA
    REGAS, GEORGINA
    Les taronges amargues són taronges bordes i en moltes cases de pagès tenien un taronger perquè amb aquestes taronges netejaven les tripes per a fer les botifarres quan mataven el porc. Les taronges amargues han perdut part de la seva finalitat, però mantenen el seu predomini quan al mes de gener en tots els mercats anglesos es troben les taronges amargues. ...
    Disponible sota comanda

    6,95 €

  • ELS CALÇOTS I
    ROMERO DEL CASTILLO, ROSER / SIMÓ, JOAN
    En un receptari sobre els calçots la primera recepta ha de ser, sense cap mena de dubte, ?la calçotada?, ja que n'és l'àpat més tradicional. La resta són receptes que ens han proporcionat alguns amics o que hem creat nosaltres mateixos, algunes de les quals serveixen per a aprofitar els calçots que hagin quedat de la calçotada. Hem elaborat i tastat totes les receptes, i un asp...
    Disponible sota comanda

    6,95 €


01 02 03 04 »