GUIA DELS MILLORS 100 BARS I COCTELERIES DE CATALUNYA

GUIA DELS MILLORS 100 BARS I COCTELERIES DE CATALUNYA

 

9,95 €
IVA incluido
Available in 2 weeks
Publishing house :
ESPURNA NEC&OTIUM, S.L.
Year of edition:
2017
Matter
Gastronomia. cuina. nutrició
ISBN:
978-84-945793-1-8
Pages :
224
Binding :
Bolsillo
9,95 €
IVA incluido
Available in 2 weeks

Artículos relacionados

  • VINYOLI TRASBALSA LA BELLESA COM EL VI
    MARTÍN I SERRA, MIQUEL
    Vinyoli celebra la vida alhora que escorcolla els replecs més foscos de l'ànima. L'univers metafòric i simbòlic del vi li serveix per endinsar-se, com deia ell mateix, en el «domini màgic» de la paraula i provar de revelar-nos alguns secrets i misteris de l'existència. El vi i tot el que l'envolta ens acosten, doncs, amb imatges i amb una força insospitada, als moments de «perm...
    Available

    12,00 €

    Buy
  • CUINA DEL VI, LA
    SANS, PERE
    Vet aquí un llibre de cuina amb totes les lletres. La cuina del vi planteja un recorregut per la cultura vinícola dels països de la Mediterrània regat amb les millors receptes de cada contrada relacionades amb aquest beuratge de déus, fades i bona gent de qualsevol terròs. ...
    Available

    19,50 €

    Buy
  • CUINA DE LA CARXOFA, LA
    GARCIA PARAJUÀ, PAU
    La carxofa és un dels ingredients més emblemàtics de la nostra cuina, una flor deliciosa perseguida especialment durant uns pocs mesos l'any, en què se'n fa la collita. Aquest llibre proposa receptes que van del més bàsic a l'alta gastronomia, totes fonamentades en aquest mateix ingredient. ...
    Available

    20,00 €

    Buy
  • CUINA CASOLANA VEGANA
    FERNÁNDEZ ALTABA?S, ZARAIDA
    El llibre que tens a les mans és un recull de 100 receptes veganes de la cuina catalana, és a dir, sense cap ingredient d'origen animal. Són receptes senzilles, dolces i salades, que es divideixen segons les estacions de l'any i que s'elaboren amb productes que es troben al supermercat a l'abast de tothom. Tant si ets vegà o te'n vols fer, com si tens un convidat i el vols sorp...
    Available

    14,90 €

    Buy
  • LA BOTIFARRA
    PIERRETE CHALENDAR
    Al llarg dels anys, la botifarra ha esdevingut un ingredient bàsic de la cuina catalana ja que sovint forma part de guisats i de sopes, a més de ser l?acompanyament obligat de les mongetes seques en la famosa recepta de les seques amb botifarra.Normalment, la botifarra es compon de carn de porc, ou, sal, pebre negre i, de vegades, llardons: tot això s?emboteix en un budell ampl...
    Available

    6,95 €

    Buy
  • CUINA A CASA AMB ELS GERMANS TORRES
    TORRES, JAVIER / TORRES, SERGIO
    Els germans Torres ens conviden a casa seva per conèixer tots els secrets de la seva cuina. De la màd?aquests dos reconeguts xefs, descobriràs noves possibilitats dels productes més habituals, amb els quals podràspreparar receptes delicioses a l?abast de tots els cuinetes. Espaguetis de carbassa a la carbonara, paella d?arròs demuntanya amb botifarra negra, cuixa de xai farcida...
    Available

    9,95 €

    Buy