TORNA NADAL

TORNA NADAL. UNA VISIÓ POÈTICA DEL NADAL AL LLARG DEL TEMPS

Editorial:
CLARET
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Poesia
ISBN:
978-84-9846-905-9
Pàgines:
192
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

12,00 €
Comprar

Intercanviar felicitacions entre amics i familiars, quan arriba el Nadal, és un fet tradicional i habitual en la nostra cultura. Fer-ho en format de poesia és menys freqüent, però no excepcional. Tots tenim una petita ànima de poeta i alguns ens atrevim a exterioritzar-la.
Escriure un poema de Nadal, per a gaudi personal i poder compartir-lo amb els qui ens sentim més propers no té, doncs, res d?insòlit. Ara bé, fer-ho durant cinquanta anys sense interrupció, no deixa de ser, si més no, una fita a considerar.
I aquest fet, arrelat en la llarga amistat dels autors, ha pres forma de llibre, el que ara teniu a les mans: Torna Nadal.
Els anys, inexorablement, han passat, i tots plegats ens hem anat adaptant al pas del temps. També ho han fet els poemes que, evidentment palesen els canvisesdevinguts en el món que ens envolta i també en els mateixos autors.
Però, malgrat tot, el missatge de Nadal perdura i persisteix invariable, i és en el fons de cadascun dels poemes que integren aquest volum, que hom intenta, des de la perspectiva de cada poeta, fer arribar al lector els diferents sentiments que, un fet històric i religiós esdevingut fa més de dos mil anys, encara desperta.
Us convidem, doncs, a acompanyar-nos en la nostra particular singladura.