TAPES I APERITIUS AMB BOLETS

TAPES I APERITIUS AMB BOLETS

Editorial:
COSSETÀNIA EDICIONS
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Biologia general
ISBN:
978-84-9034-493-4
Pàgines:
144
Enquadernació:
Rústica
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

15,90 €
Comprar

Els bolets es converteixen en l'ingredient indiscutible i principal amb bolets de les receptes de tapes, aperitius i entrants d'aquest llibre. Una setantena de receptes d'elaboració fàcil, senzilla i veloç, que coincideixen a incorporar bolets del territori. Cuinaràs hamburgueses, cremes, amanides, bacallà, risotto, truites, verdures, confitats, pollastre, pasta fresca, minipizzes, farcellets i un llarg etcètera. Plats variats en què el protagonista sempre serà el bolet català.
Es tracta d'un llibre regit pels principis de proximitat, simplicitat i economia, i acompanyat de fotografies a tot color.