LA VIDA INTERIOR

LA VIDA INTERIOR

Editorial:
CLARET
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Religió
ISBN:
978-84-9846-832-8
Pàgines:
156
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

12,00 €
Comprar

La vida interior vol ser un assaig reflexiu sobre aquesta aventura i procés intern que vivim les persones en el ritme del temps. És un intent de comprensió i comunicació de com podem anar creixent interiorment en l?itinerari de la serenitat, la saviesa i la donació als altres.
Silenci, meditació, contemplació i pregària unitiva són camins de llarga tradició que ens obren a la Paraula. Però no per restar en Ella desconnectats del món, ans al contrari, per poder arriscar-nos millor en la relació amb els altres particularment amb els empobrits i descartats, i en la lluita per la justícia social i els drets de totes les persones i de tota la persona.
Tot plegat és una invitació a viure amb intensitat, bon humor, capacitat de lluita i recepció. Hi ha una mística interior, do rebut, que és font d?alegria, pau i capacitat de recomençar tantes vegades com calgui.
Creients i no creients podran trobar en aquest llibre reflexions que els ajudin en el seu món interior. Almenys aquesta és una intenció de l?autor.