LA REVOLUCIÓ TRANQUIL·LA

LA REVOLUCIÓ TRANQUIL·LA. CARME FORCADELL I L'ASSEMBLEA NACIONAL CATALANA

Editorial:
ROSA DELS VENTS / PLAZA & JANÉS /BEASCOA
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Històries reals
ISBN:
978-84-15961-37-6
Pàgines:
144
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

16,90 €
Comprar

Carme Forcadell, presidenta de l'Assemblea Nacional de Catalunya, és una de les dones amb més influencia en el panorama polític i social de la Catalunya actual, i a La revolució tranquil·la tenim l'oportunitat de conèixer-la una mica més de prop, a ella i l'organització que lidera, capdavantera del procés sobiranista de Catalunya .
El lector coneixerà els guàrdies urbans de l'ANC, assistirà a mítings independentistes en ple cinturó roig de Barcelona, sabrà de primera mà com Carme Forcadell se'n va convertir en presidenta, com van aconseguir organitzar la gran assemblea celebrada al Tarraco Arena malgrat tots els entrebancs i també entrarà a la seu central de l'ANC per saber com és el seu dia a dia.
Directius, tècnics d'imatge i so, financers, periodistes, funcionaris, guàrdies urbans, aturats i molts més ciutadans fan, de manera voluntària i eficaç, que l'ANC tiri endavant i empenyi amb força, contundència i coherència el procès cap a la independència de Catalunya. Ells són els protagonistes d'aquesta revolució democràtica i pacífica, única al món, que viu el nostre país.