LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA. MOROS, JUEUS I

LA CUINA MEDIEVAL I RENAIXENTISTA. MOROS, JUEUS I. MOROS, JUEUS I CRISTIANS

Editorial:
VIENA EDICIONS
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Gastronomia. Cuina. Nutrició
ISBN:
978-84-8330-902-5
Pàgines:
344
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
Disponibilitat immediata

26,00 €
Comprar

L'autor ens ofereix un ampli receptari de cuina medieval i renaixentista, el més complet del mercat, precedit d?un recull de les tècniques, els costums i la fusió de tradicions culinàries de l'època.
Totes les receptes, de les més elementals a les més elaborades, s'expliquen pas a pas i se n'adapten els ingredients amb variants i alternatives.

Altres llibres de l'autor

  • LA CUINA DEL 1714
    Titulo del libro
    LA CUINA DEL 1714
    FÀBREGA I COLOM, JAUME
    Què es cuinava als fogons de les cases i els palaus catalans el 1714? Què menjaven i bevien els grans senyors i el p...
    Disponibilitat immediata

    19,80 €