COLITA

COLITA

Editorial:
FUNDACIO CATALUNYA LA PEDRERA
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Fotografia
ISBN:
978-84-15118-79-4
Pàgines:
184
Enquadernació:
Cartoné
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

30,00 €
Comprar

El llibre presenta la trajectòria vital i creativa de la fotògrafa Colita , un dels referents indiscutibles de la Fotografia Espanyola Contemporània .
L'obra de Colita no es redueixen a un senzill document de la realitat , resulta ésser la projecció de seves experiències i opinions . Tant els encàrrecs professionals com les sèries fotogràfiques més personals , representen un testimoni que recull mig segle de laa nostra història recent .
El llibre Publicat per RM recull Imatges i documentació gràfica diversa que ofereixen una retrospectiva completa de la seva obra i posen de manifest la versatilitat del seu treball mitjançant la seva mirada carregada d'intenció i humor : des del món del flamenc a la lluita feminista , el cinema , la Nova Cançó i la Gauche Divine catalanes , el món de l'Espectacle o la vida de la seva ciutat, Barcelona .
El llibre serveix de catàleg de la primera exposició antològica dedicada a Colita, organitzada per La Fundació Catalunya - La Pedrera : " Colita , perquè Sí ! " .