BARCELONA

BARCELONA. UNA BIOGRAFIA

Editorial:
EDICIONS 62
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Història
ISBN:
978-84-297-7460-3
Pàgines:
832
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

23,90 €
Comprar

La Barcelona que avui coneixem, que rep set milions i mig de turistes l’any i que és coneguda i elogiada a tot el món per la seva capacitat creativa i el seu esperit  innovador (la Nova York europea) i  per la seva capacitat industrial i el seu rigor i seriositat en els negocis fruit de les dinàmiques internes de més de 2000 anys d’història i del dia a dia dels seus successius habitants. 
Els somnis i ambicions, les necessitats i les esperances, les lluites i les derrotes de la gent que des del neolític ha habitat i construït Barcelona han modelat la ciutat, adaptant-se a les noves circumstàncies i reinventant-la en cada època.
Barcelona. Una biografia dóna compte d’aquest flux dinàmic del temps i de la història. La crònica d’una ciutat, la seva història a través del temps com un organisme viu en continua evolució. L’èpica d’una ciutat a la vora del Mediterrani que s’ha forjat amb comtes, guerrers o reis i amb manobres, comerciants, fabricants, arquitectes, dissenyadors i emprenedors de tota mena.
Entre el passat i el present, atenent als episodis més esplendorosos i coneguts de la història, però també als grans buits i silencis, Barcelona.  Una biografia és un llibre imprescindible per a qualsevol lector que visqui o senti curiositat per la forja d’una ciutat emblemàtica.

Altres llibres de l'autor

 • HISTÒRIES DE CATALUNYA TAULELL
  Titulo del libro
  HISTÒRIES DE CATALUNYA TAULELL
  ENRIC CALPENA
  La història, sovint, només s'ha escrit per recordar els grans dirigents dels països. Catalunya també ho ha patit i, ...
  Disponible en 1 setmana

  20,00 €

 • BARCELONA, UNA BIOGRAFÍA
  Titulo del libro
  BARCELONA, UNA BIOGRAFÍA
  ENRIC CALPENA
  Del puerto medieval que alumbró un imperio mediterráneo, la capital del gótico, a la turbulenta y próspera ciudad in...
  Disponible en 1 setmana

  23,90 €