ARQUITECTURA DE LA CALMA

ARQUITECTURA DE LA CALMA. UNA GUIA PRÀCTICA PER TROBAR LA SERENITAT I L´EQUILIBRI INTERIOR

Editorial:
ANGLE EDITORIAL
Any d'edició:
idioma:
Català
Matèria
Esoterisme. Ocultisme
ISBN:
978-84-16139-08-8
Pàgines:
208
Enquadernació:
Otros
Disponibilitat:
Disponible en 1 setmana

14,00 €
Comprar

Diàriament, a la feina o en la nostra vida personal, vivim situacions d'estrès o angoixa que sovint ens fan perdre la calma que hauríem de tenir de manera innata. I un estat de profunda calma és una condició imprescindible per assolir la felicitat a què tots aspirem.
Aquest llibre és una eina summament útil per edificar la nostra calma interior d'una manera sòlida i definitiva. Utilitzant el símil arquitectònic (ciments, estructura i façana) i basant- se en experiències reals i en molts anys d'estudi, els autors analitzen quines circumstàncies erosionen aquesta calma i, en sentit contrari, quins elements ens endinsen en aquell estat meravellós de serenitat total. Són aquests elements els que cal conèixer, però sobretot practicar i enfortir.
Per això, en cada capítol hi ha reflexions meditatives i exercicis senzills per practicar l'arquitectura de la calma. Entre cinc i deu minuts són suficients i es pot aprofitar qualsevol moment lliure, en qualsevol lloc. Tu notaràs els beneficis de seguida i els encomanaràs a la gent que t'envolta.
Com recuperar la calma interior i els seus beneficis físics i mentals.